18.8.05

De spreek van de week (ja, is met opzet)

Sommige spreuken kunnen je lippen doen krullen zodat je eruitziet als een zuurpruim (een boer met kiespijn so to speak) terwijl andere je een glimlach van oor tot oor geven. Als reactie op de geniale wedstrijd van de otters gaan wij in een futiele poging om een matching tegenhanger te verzinnen over tot een ander soort wedstrijd, namelijk die van 'wie heeft de meest hilarische en pakkende, geinige, sublieme spreuk?'
Uiteraard trappen wij zelf af met eentje die bij mij nog steeds de lippen doet krullen tot ongekende hoogtes, hoe vaak ik 'm ook lees.
Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden (tenzij je met verdomd goede argumenten komt of statistieken kunt overleggen die het ongelijk van de jury ongenadig blootleggen....). Na een aantal ontvangen of ingestuurde spreuken buigen wij ons over de leukste en origineelste. Natuurlijk zijn wij op dat moment nog uiterst gevoelig voor omkooppraktijken of steekpenningen :-)
De winnaar kan een leuke prijs tegemoetzien, eeuwige roem en vermelding op onze blog!
Dus, ik zou willen zeggen: shoot!!

"Waarom is een man die vieze praatjes tegen een vrouw vertelt een seksist en wordt een vrouw die datzelfde doet betaald per minuut?

2 comments:

Janette said...

beter een spreuk in de mond dan 10 op de spot!

muddybirds said...

beter een spreuk in de spreek dan een strop on the blog.

door Corina