18.8.05

Alora,
jammer, jammer heb ik geen fototoestel meegenomen dit keer, maar gelukkig heb ik nog wat oudere foto's op mijn netwerk-space staan hier dus die zal ik u niet onthouden. Het weer is namelijk momenteel net zo mooi als op de foto's, erg zonnig en lekker. De progressie aangaande het artikel is erg goed te noemen. Het zijn lange dagen maar het resultaat zal er naar zijn hoop ik. We doen ons best, Matti (collaborator), Victor (statistical brain/analysis specialist) en ik. Mijn plek in het collaboratieve buitenlandse uitwisselingsprogramma is ingenomen door een Spanjaard die het nu al koud heeft....:-) Dat wordt nog wat in november zei ik al tegen 'm. Aardige gast, blijft 9 maanden, gaat bronlocalisatie in de hersenen doen bij bilinguals (wat de studenten bij Åbo Akademi vaak zijn aangezien ze feilloos Zweeds en Fins spreken en hun brein er dus 'anders uitziet' qua activiteit bij taal-gebruik en -receptie).
Here we go...plaatjes!!









3 comments:

muddybirds said...

was ik ook maar in finland! Ziet er leuk uit!! Tja dit jaar geen fins hutje op een klein eiland, maar wie weet volgend jaar weer en duiken we ook zo de zee in vanuit de sauna! x liefs

Janette said...

hoe kmun je als actieve, bijna proferssionele blogger je fototoestel niet meenemen??

wel erg mooie foto's.

muddybirds said...

I know, I know, mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Maar foto's genoeg hoor, en in Wales ga ik gewoon weer verder met mijn nieuwe hobby!!