6.7.05

Onze eerste verjaardag

6 juli 2005. Precies een jaar geleden kwam ik nietsvermoedend bij de Kar in Groningen binnenlopen en werd ik aangesproken door een meisje met een superman t-shirt aan. Na een leuk en redelijk beschonken gesprek en het uitwisselen van mobiele telefoonnummers hebben we elkaar de weken daarop vaak gesmst, lang gebeld en ook meer en vaker gezien. En zo, een jaar verder, heb je een superleuke vriendin, woon je samen in een leuk huisje in een prachtig land, is het leuk en spannend en helemaal goed. Plannen, wensen, ideeën, onenigheden, controle, eigenwijs, ja, het lijkt soms net het echte leven! Op onze manier hebben we al een behoorlijke reis afgelegd. Van de Kar, via de sauna in Finland, via de tv-toren in Tallinn, via het plein van de Hemelse vrede, via de nodige stop-overs en relax-dagen op de Galvanistraat, via de weekendjes in Menai Bridge, tot aan de enkele reis Amsterdam-Liverpool op 17 juni.
Ik kan wel zeggen dat sinds we elkaar hebben leren kennen alles heel snel is gegaan. Zo snel dat we amper tijd hebben gehad om elkaars vrienden en familie te leren kennen. Maar weest gerust, iedereen is altijd welkom hier, of als een oud en vertrouwd Brabants gezegde luidt: "de koffie sti altait kloar". (men wordt wel vriendelijk doch dringend verzocht zelf pads mee te nemen, haha)

P.s.: mochten bezoekers zich terdege willen voorbereiden op hun komst naar Wales, om aldaar de confrontatie met een ras-Brabo aan te gaan, raad ik de volgende website zeker aan:
  • snelcursus Brabants
  • No comments: