2.9.05

Bijna weekend

Nog een halve werkdag en het weekend staat weer voor de deur. Leuk! Corina treft op het moment van schrijven haar vriendinnen in Conwy, waar ze erg naar heeft uitgekeken. Eindelijk weer een weekendje lekker geiten en kletsen. Voor mij staat vanavond de standaard Friday afternoon pub visit op het program en morgen de kraker Wales-Engeland, die om 15h00 lokale tijd zal aanvangen. 's Avonds een 'bring your own bottles'-partijtje bij Annie, een collega en zondag een dagje niets doen en rondhangen in Y Dalar terwijl de dames hun geluk beproeven in Liverpool.
Ga m'n proefpersoon ontvangen, zal komende week nog een foto online gooien van m'n onlangs aangeschafte tweedehands olielamp. Na een uurtje boenen met Brillo glom ie als nooit tevoren en heeft ie een plekje op de lage kast in de kamer gekregen. Nu nog op zoek naar niet geurende olie...
Geniet van het weekend en tot later!

Oh ja, gisteren waren we allebei een stapeltje Viva's en andere bladen aan het doornemen en Corina is al door de stapel heen...moest ik mijn blad afstaan zodat zij de laatste kon lezen!! Ongehoord, maar dit is dus eigenlijk een cry for help..stuur meer bladen, haha.

No comments: